Interieurkaarten | Sieraden

Inpakken | Handtas | Quotekaarten

Quotes and gifts

“Quotes kunnen zoveel moois brengen,
laten we lief zijn voor elkaar.”

Foto Liane

Welkom op mijn site, wat superleuk dat je een kijkje neemt!

Quotekaartjes is ontstaan met het idee dat ik het belangrijk vind om waarden en normen door te geven. Ik vind het al lange tijd leuk om quotes via social media te volgen, te gebruiken en hier inzicht mee te krijgen. Ze helpen mij! Supergaaf is het dat simpele teksten veel inzicht geven, waar we dagelijks wat aan hebben.  

Wat ik tegenwoordig veel om me heen zie, vooral op Social Media vraag ik me soms af, waar is respect, hoe het kan dat mensen op deze manier met elkaar omgaan? Ik wil graag een positieve bijdrage doen door een stukje positiviteit te verspreiden. Werken met quotes helpt om mensen te prikkelen om hierover na te denken. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om quotekaarten te gaan ontwerpen en verkopen.

De vrolijke kaarten worden verkocht per setjes van 5 kaarten en zijn er op dit moment in 3 soorten:

  • Principes
  • Positief
  • Motiveren
 

De kaarten zijn op beide kanten bedrukt, kan je nog eens afwisselen. Mijn doel met de quotekaartjes is om op een speelse manier iedereen te laten nadenken over hun waarden en normen. Deze kaartjes kunnen voor iedereen gebruikt worden. 

Sinds juni ben ik ook op marktjes te vinden, wat is dit leuk zeg! Met alleen de kaartjes heb ik niet genoeg aanbod, en hierdoor heb ik mijn assortiment uitgebreid met leuke hippe tasjes, stainless steel, ibiza style armbanden, stickers, inpakpapier…. en eigenlijk alles wat ik leuk vind leg ik op de kraam.   

Kijk gerust rond… en als er vragen zijn, laat het me weten. Het liefst via Whatsapp, dan reageer ik zodra ik hier mogelijkheid toe heb. ☺

Groetjes, Liane

Via onderstaande linkjes kan je met mij in contact komen: 

Zoekwoorden/vindbaarheid:

Kado vriendin, cadeau vriendin, Oorbellen, sieraden, Ketting, Armband, Stainless steel, goud -kleurig, zilver -kleurig, hip cadeau, lief kado, kado meisje, kado moeder.